MENU
Landesgartenschau

Zes LivePanels vergroenen Duitse tentoonstelling

Van 12 april tot 7 oktober 2018 nodigt Würzburg bezoekers voor de tweede keer in zijn geschiedenis uit voor de Landesgartenschau. Geïnspireerd door de geschiedenis van deze plek, wordt een buitengewoon en innovatief park gecreëerd op de voormalige locatie van het Amerikaanse leger in Hubland. Trouw aan het motto “Waar de ideeën groeien“, biedt de Landesgartenschau een platform voor innovatieve ontwikkelingen op het gebied van tuinbouw. Het innovatieve ‘Raum in Raum’ concept van de bloemenhal is ontstaan naar idee van Dieter Scheffler. De ruimte, met zijn om de veertien dagen wisselende tentoonstelling, biedt bezoekers gevarieerde inzichten in eigentijdse bloem- en plantdecoratieve thema’s. De binnenste ruimte met de zes LivePanels is in iedere tentoonstelling vertegenwoordigd.

De LivePanels zijn geïnstalleerd door het bedrijf Decker Greenoffice. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de groene omgeving en zorgt gedurende de hele tuinshow voor het onderhoud van deze groene wanden.

Landesgartenschau

Minister-president van Bavaria: Markus Söder, opent de Landesgartenschau 2018 in Würzburg. Mobile LivePanel inspireert publiek én politiek.

Landesgartenschau

Landesgartenschau

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.