MENU
groendag

Workshop Groendag Hoorn

Innovatie, inspiratie en verbinden

Innovatie, inspiratie en verbinden zijn de kernbegrippen van de Groendag Hoorn. Op deze dag doet men kennis op, wisselt dit uit en maakt men kennis met collega’s, leveranciers, workshopleiders en andere aanwezigen uit de groenvoorzienings- en hoveniersbranche. Dit initiatief wordt georganiseerd door: Onderwijsgroep Noordwest-Holland, Clusius College, VHG en Vereniging Stadswerk Nederland.

Het thema voor deze 19e editie is ’Groen voor elkaar’. Hierbij wordt gedacht aan: groen voor mensen, maar ook groen als ecosysteem. Bezoekers volgen vier van de 25 workshops en hebben de mogelijkheid om een vakbeurs van 35 stands te bezoeken.

 

De lucht in met groen!

Omdat naast de aanwezige jeugd, onze verticale wandsystemen te toekomst zijn, gaat Wil Dekker (Mobilane) hier in een praktische workshop uitgebreid in op verticaal groen. Welke systemen zijn er beschikbaar en wat zijn de onderlinge verschillen en voordelen? Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden kom je meer te weten over de toepassingen van groene wanden en welk sortiment planten het meest geschikt is. Hoe zit het met het onderhoud? Wat is de toekomst van verticaal groen?

 

Programma

De dag duurt van 8:30 tot 17:00, waarbij u vier workshops volgt, door de vakbeurs loopt en kijkt naar ‘De Groene Parade’ en het ‘Botanisch Cabaret’. De organisatie en Mobilane heet u van harte welkom. Kijk voor meer informatie op de website van Groendag Hoorn.

 

Groendag Hoorn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.