MENU
Gastheer

Wie zijn de gasten in uw Air Bee ’n Bee?

Gastheer

Als gastheer moet u natuurlijk wel weten wie in uw Air Bee ’n Bee huist! Om dat wat makkelijker te maken hebben wij ze alvast op een rijtje gezet. Er zijn namelijk een viertal insecten die erg graag gebruik maken van uw gastvrijheid. Maar voor wat hoort wat! Als afbetaling zullen de verschillende beestjes uw tuin goed onderhouden.

Solitaire bijAir Bee 'n Bee

Deze op zichzelf levende bijen steken niet en zijn toppers in het bestuiven van planten. Zij leggen hun eitjes in holle stokjes en kleine buisjes. Het ‘zolderkamertje’ van het insectenhotel is een ideaal plekje voor bijvoorbeeld de maskerbij.

Lieveheersbeestje

Dit kleine rode beestje neemt zijn taak als ruimer van ongedierte zeer serieus. Ze voeden zich met tal van schadelijke bladluizen en roetdauw, een schimmel ten
gevolge van de aanwezigheid van bladluizen. In de ruimte met houtkrullen zullen lieveheersbeestjes hun stekje in het hotel vinden.

Groene Gaasvlieg

Een gaasvlieg eet gedurende haar korte leven ongeveer 1000 bladluizen, dat is een hele maaltijd. Een gaasvlieg boekt alleen de overnachting, van een maaltijd genieten ze in jouw tuin.

Oorwormen

Oorwormen zijn alleseters en de nachtportiers van het insectenhotel. Zij houden zich schuil in de kamer met dennenappels.
‘s Nachts gaan zij op jacht om zich te voeden met dode en levende insecten zoals bladluizen, bladvlooien, maden, kleinere rupsjes en soms zelfs grotere insecten zoals bromvliegen.

 

Air Bee ’n Bee

Ontvang een leuk insectenhotel cadeau bij een afname vanaf 6 Mobilane Kant & Klaar Hagen! Insecten zoals solitaire bijen, gaasvliegen, lieveheersbeestjes en oorwormen krijgen de kans zich te nestelen en te overwinteren in de kamers van dit insectenhotel. Een leuke én decoratieve manier om deze nuttige natuurlijke ongediertebestrijders te helpen en te beschermen. De Air Bee ’n Bee actie loopt tot 1 juli, vlieg dus snel naar de dichtstbijzijnde dealer!

Air Bee 'n Bee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.