MENU
Mobilane |  Kant & Klaar Groensystemen

Urban Green Luxery, Dealer aan het Woord november

Waarom zijn jullie dealer van Mobilane?

In onze zoektocht naar een makkelijk te gebruiken kwaliteitsproduct, kwamen wij met ons bedrijf  ‘Urban Green Luxury’ in aanraking met Mobilane. We wilden onze klanten, zorg- en probleemloze producten en oplossingen bieden. Onze belangrijkste voorwaarde was dan ook dat wij geen twijfels hadden en wij (klant en wijzelf) kunnen vertrouwen op de producten. Je wilt een leverancier hebben waar je achter staat en waar je ook zelf van kan leren. Uiteindelijk moet je 100% op elkaar kunnen vertrouwen. Met Mobilane kunnen we onze klanten op een simpele manier meer groen brengen. We weten allemaal wat groen voor ons doet: verlaging van het ziekteverzuim, stressvermindering, et cetera. Met Mobilane werken we hier op een kwalitatieve manier aan mee.

Urban Green Luxury

Wat is de grootste uitdaging van een dealer?

Vaak draait het bij de klanten om de afronding van het project binnen de gestelde tijd. Daarom is het voor ons ook de uitdaging om bijvoorbeeld bij de groene wand, LivePanel, onze cassettes op tijd in te planten, zodat we deze volgroeid bij onze klanten kunnen installeren. Soms zijn strakke levertijden dus een uitdaging. Gelukkig merken we dat Mobilane hier graag in meewerkt en -denkt. Hierdoor zijn de deadlines bij de klanten uiteraard een uitdaging, maar bovenal een overwinning. Een andere uitdaging is het transport. We komen nog wel is in de situatie terecht waarbij we de materialen niet via een lift naar boven krijgen en we vervolgens een uitdaging hebben om alle materialen op de vijfde etage te krijgen. Uiteindelijk zetten we die uitdaging natuurlijk graag om in een schitterend resultaat.

Noem een leuke situatie die jij als Mobilane dealer hebt meegemaakt.

Het is fijn om te weten dat Mobilane altijd bereid is om te ondersteunen. Daarom willen we niet alleen maar praten over een leuke situatie, maar meer over een prettige situatie. Een situatie waarin we als partners samenwerken. Je moet als dealer kunnen vertrouwen op je leverancier inzake de leveringen en ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld berekeningen van de groene wanden. Wat wel leuk is, is dat wij met één van onze projecten in onder andere de training van Mobilane als voorbeeld worden gebruikt. Dit is iets waar we zeer trots op zijn!

Urban Green Luxury

Wat voor reacties krijgen jullie terug van klanten?

Onze klanten zijn zeer tevreden over de installatie van de producten van Mobilane. We werken namelijk op een simpele en schone manier. Daarnaast zijn klanten ook zeer tevreden over de kwalitatieve afwerking van de producten en worden de producten zoals de ‘LivePicture’ als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Zo kost dit levende schilderij, afgezien van het watergeven, geen onderhoud.

Wat zou jij nog graag kwijt willen aan de andere Mobilane dealers?

Denk niet: ‘dat doe ik zelf wel’, maar maak gebruik van de adviezen en samenwerking met Mobilane. Liever drie keer teveel gevraagd, dan één keer te weinig. Ook wij hebben geleerd van de ervaring die Mobilane in de afgelopen jaren heeft opgedaan en daar kunnen wij met z’n allen van mee profiteren.

Mobilane dealer aan het woord

Iedere Mobilane dealer heeft zijn eigen ervaringen. Zowel met klanten, als ook met onze producten. We leren van elkaar door deze ervaringen te delen. Mobilane vertaalt dit in het nieuwe initiatief: ‘Mobilane dealer aan het woord’. Iedere maand stellen we een Mobilane dealer een aantal vragen en zetten we zo zijn persoonlijke ervaringen op papier. Via onze website, sociale media en nieuwsbrief bereikt dit vervolgens de vakgenoten.

Bijdrage dealers

We danken Urban Green Luxery hartelijk voor hun bijdrage deze maand aan Mobilane dealer aan het woord. Bent u dealer van Mobilane en wilt u graag in aanmerking komen voor deze rubriek? Breng dit dan onder de aandacht bij uw Mobilane accountmanager, Pieter van der Meij (nationaal), of Shari van Oostrom (internationaal) of stuur rechtstreeks een e-mail naar Marketing@mobilane.nl.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.