MENU
TV professionals

TV professionals houden van Mobilane

Je komt er bijna niet meer omheen, tv professionals kiezen massaal voor Mobilane. Van LivePanel, naar MobiRoof, tot een grote hoeveelheid Mobilane Kant en Klaar Hagen. De beeldbuis vergroend bij veel verschillende (tuin) programma’s. Waarom deze professionals kiezen voor Mobilane? Mobilane biedt kant en klaar groen! Dit betekent dat aan het eind van de aflevering een volledig volgroeide tuin is ontstaan. What you see is what you get.

Robs Grote Tuinverbouwing

De naam van het programma dekt de lading. Rob Verlinden verbouwt op rigoreuze wijze, samen met zijn team, tuinen. Hiervoor kiest hij vaak voor de Mobilane Kant en Klaar Haag. Hoewel er vaak wordt gekozen voor de Hedera helix Woerner, wisselt hij ook graag in soorten. Van de Woerner naar de Euonymus, de Haagbeuk en uiteindelijk zelfs een LivePicture. Elke keer weet Rob ons en de bewoners weer te verrassen.

Eigen Huis en Tuin

Eigen Huis en Tuin richt zich op meer dan tuinen alleen. Met een groep professionals wordt een compleet nieuwe omgeving gecreëerd. Ook veel transformaties vinden plaats in de tuinen van bekende Nederlanders, bijvoorbeeld in deze aflevering bij Nicolette Kluivert. Dit gaat regelmatig hand in hand met de Mobilane Kant en Klaar Hagen. Een uniek kijkje achter de (Mobilane) schermen.

RTL Woonmagazine

De Professionals van RTL Woonmagazine, staan elke week weer klaar om woningen op spectaculaire wijze, om te bouwen. Niet direct een programma waar Mobilane wat mee zou moeten, denkt u wellicht. Onderstaande foto bewijst het tegendeel. Ondanks de hoofdzakelijke distributie naar organisaties en bedrijven, geeft deze LivePanel van Mobilane ook een geweldige sfeer mee aan deze woonkamer.

tv professional

De naamsbekendheid van Mobilane blijft niet tot Nederland beperkt. De Kant en Klare producten zijn regelmatig op de buitenlandse buis te zien. Zo ook met deze LivePicture op een van de nationale kanalen in Canada!

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.