MENU
Loef

Tuinplantencentrum Loef aan het woord

In deze eerste maand van het jaar is het de beurt aan Tuinplantencentrum Loef om de rol als Mobilane Dealer aan het Woord te vervullen. Dit Tuinplantencentrum dat vooral aan hoveniersbedrijven, overheden en particulieren levert, heeft ruimte gereserveerd in haar assortiment voor de Mobilane Kant en Klaar Hagen en de MobiRoofs. Deze maand vertelt Loef over de verschillende sleutels die hebben geleid tot een succesvolle samenwerking met Mobilane.

Waarom zijn jullie dealer van Mobilane?

Als tuinplantencentrum leveren wij een groot assortiment tuinplanten aan voornamelijk hoveniersbedrijven, overheden en particulieren. We proberen dit assortiment zo breed mogelijk te maken voor onze klanten. Wij vinden dat de innovatieve en kwaliteitsproducten van Mobilane daar zeker bij horen. Met deze reden in ons achterhoofd, hebben we een aantal jaren geleden contact opgenomen met Mobilane en zijn we in gesprek gegaan over de verkoop van de Mobilane Kant en Klaar haag. We kregen al vanaf het begin veel positieve reacties van onze klanten. We zien nu ieder jaar een stijgende lijn in de verkoop van deze Mobilane Kant en Klaar Hagen en de groene daken ‘MobiRoof’.

Loef

Wat is de grootste uitdaging van een dealer?

Onze grootste uitdaging is het op peil houden van onze voorraad van de Mobilane Kant en Klaar Hagen. We proberen altijd genoeg hagen op voorraad te houden voor de directe verkoop. Op deze manier kunnen we eigenlijk altijd de kleinere orders direct vanuit voorraad leveren, wat onze klanten waarderen. Meestal is er voldoende voorraad, maar krijgen we verschillende aanvragen op één dag, dan zijn we soms zomaar door de voorraad heen. Doordat we het transport in eigen beheer hebben, kunnen we deze voorraad gelukkig weer snel aanvullen. Mobilane is daarbij ook altijd behulpzaam en oplossingsgericht in de samenwerking.

Noem een leuke situatie die jij als Mobilane dealer hebt meegemaakt

Wij vinden het altijd leuk om nieuwe klanten te leren kennen. Het komt regelmatig voor dat er gezocht wordt naar Mobilane producten en mensen via de website van Mobilane bij ons terecht komen. Omdat we Mobilane dealer zijn, komen we dus ook in contact met nieuwe klanten. Vaak leidt dit contact tot een nieuwe samenwerking en ontstaat er voor alle partijen een win-win situatie.

Wat voor reacties krijgen jullie terug van klanten?

De klanten zijn allemaal zeer tevreden over de constante kwaliteit van de Mobilane Kant en Klaar Hagen. Op ons terrein hebben we een opstelling van een groot aantal van deze hagen. Voor veel klanten is dit een mooie manier om kennis te maken met de producten en uitleg te krijgen over de verschillende soorten en hoogtes.

Vooral bij particuliere klanten krijg je nogal eens de vraag: “Als we er 20 willen plaatsen zijn ze dan allemaal zo mooi vol en dicht tot bovenin?”. Gelukkig kunnen we deze klanten dan altijd gerust stellen: “Jazeker, allemaal mooie volle hagen. Bij Mobilane hoeft niemand zich daar zorgen over te maken“.

Mobilane dealer aan het woord

Iedere Mobilane dealer heeft zijn eigen ervaringen. Zowel met klanten, als ook met onze producten. We leren van elkaar door deze ervaringen te delen. Mobilane vertaalt dit in het nieuwe initiatief: ‘Mobilane dealer aan het woord’. Iedere maand stellen we een Mobilane dealer een aantal vragen en zetten we zo zijn persoonlijke ervaringen op papier. Via onze website, sociale media en nieuwsbrief bereikt dit vervolgens de vakgenoten.

Bijdrage dealers

We danken Tuinplantencentrum Loef hartelijk voor hun bijdrage deze maand aan Mobilane dealer aan het woord. Bent u dealer van Mobilane en wilt u graag in aanmerking komen voor deze rubriek? Breng dit dan onder de aandacht bij uw Mobilane accountmanager, Pieter van der Meij (nationaal), of Shari van Oostrom (internationaal) of stuur rechtstreeks een e-mail naar Marketing@mobilane.nl.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.