MENU
Tuin idee

Tuin Idee kiest voor klimaatadaptie

Zoals de naam al doet vermoeden is Tuin Idee dé inspiratiebeurs op het gebied van tuinen. Met inspirerende voorbeelden en vooraanstaande exposanten, trapt Tuin Idee het tuinseizoen van 2018 af. De vierdaagse beurs vindt plaats van 22 tot en met 25 februari in de Brabanthallen in Den Bosch. Vergeet niet uw kaartjes met korting te bestellen.

Tuin idee

 

Indirecte deelname Mobilane

Ondanks de afwezigheid van Mobilane als organisatie, komen de bezoekers niet om de kant en klare groensystemen heen. De VHG en Waterschap Aa en Maas maken dankbaar gebruik van het bij het thema passende groen.

De VHG. De VHG organiseert in haar stand de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg. Een van de doelen van de wedstrijd is het kennismaken met duurzaam inzetbare elementen. De Mobilane Kant en Klaar Hagen sluiten naadloos op dit thema aan. Met dit in het achterhoofd en ter afkadering van de stand, worden acht Mobilane Kant en Klaar Hagen ingezet.

Waterschap Aa en Maas. Ter ondersteuning van het thema ‘De klimaatadaptieve inspiratietuin’, is er in de stand van Waterschap Aa en Maas een informatiebord van MobiRoof aanwezig. De standhouders leggen u graag uit waarom groene daken onmisbaar zijn om de huidige klimaatsveranderingen het hoofd te bieden. Dit hoeft niet allemaal met uw portemonnee, Waterschap Aa en Maas laat u graag zien welke subsidies voor groene daken voor u van toepassing zijn.

Lees voor meer informatie over de effecten van groen op de omgeving alvast onze artikels: Woon jezelf social en gezond en investeren in groen loont.

Van harte welkom op dé vakbeurs op het gebied van tuinen.

 

Tuin idee Tuin idee

 

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.