MENU

U als dealer realiseert veel mooie projecten met onze kant en klare groensystemen. Mobilane is hier trots op en laat het resultaat van deze projecten graag aan anderen zien. Uiteindelijk helpt het ons én u als productdealer als we onze krachten bundelen. Als uitvoerder bent u op de hoogte waar de fotogenieke groenprojecten worden gerealiseerd. Mobilane beschikt over de middelen om dit via haar brede platform van relaties en volgers te tonen. Ben jij ook #TROTSOPJOUWPROJECT?

Goede referenties zijn belangrijk, consumenten maken namelijk hun keuzes op basis van vergelijkbare situaties. Houd ons daarom op de hoogte van mooie projecten die door u / uw bedrijf met behulp van de Mobilane producten zijn gerealiseerd. Van Mobilane Kant & klaar Haag tot LivePanel en MobiRoof, binnen én buiten. Samen beoordelen we waar (online en / of offline) en op welke wijze er aandacht wordt besteed aan het eindresulaat van uw project.

Wat levert het u op

Mobilane verspreidt uw project via al haar grote kanalen.  Zo komt er allereerst een artikel op de website van Mobilane (gemiddeld aantal bezoekers van de website is 3500 per maand). Daarnaast wordt het artikel opgenomen in de verschillende nieuwsbrieven. Door deze nieuwsbrieven wordt uw bereik uitgebreid naar internationale contacten, consumenten, vestigingen, dealers en agenten. Natuurlijk worden de projecten ook op de socials (Facebook, Instagram, Twitter, LinkeIn) gedeeld. Elk kanaal heeft haar eigen doelgroep, wij maken daar gebruik van om het bereik zo groot mogelijk te maken.

Wat levert het u misschien op

Onderscheidende projecten en beeldmateriaal worden toegevoegd aan het marketingmateriaal van Mobilane: Digitale portfolio’s, brochures, leaflets, banners, websites, et cetera.
Bij projecten die ingaan op de actualiteit, met nieuwswaarde, bijzondere toepassingen et cetera, die een breder platform verdienen zal onze PR-partner een persbericht verzorgen die vervolgens verspreidt wordt onder de redacties van landelijke en regionale pers, van vak- tot consumentenliteratuur.

TOESTEMMING

Mobilane begrijpt dat de relatie met uw klant op nummer één staat. Ons streven is om te allen tijden toestemming te ontvangen van alle betrokken partijen voordat er activiteiten plaats zullen vinden. Ga eerst na of uw klant hiervoor open staat en vraag om toestemming.

CONTACT

Stuur uw materiaal (foto’s, video’s, tekst, et cetera)  voor #trotsopjouwproject naar marketing@mobilane.nl en wie weet vindt u uw projecten straks terug op de kanalen van Mobilane.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.