MENU

De WOW-factor voor het Mermaid Theater in Londen

Het Mermaid theater, conferentie & evenementencentrum in het hart van Londen, wordt geroemd om hun uitzonderlijk presterende beleid op gebied van duurzaamheid en milieu. Zij zetten zich ieder jaar zeer succesvol in om hun afval te minimaliseren.

Dit is één van de manieren om een actieve rol in te nemen in  ‘The City Of London’s Clean City Awards Scheme’ , een initiatief dat samenwerkingen stimuleert onder bedrijven in diverse sectoren in de stad. Binnen het programma ‘Reduce, Reuse Recycle’ worden initiatieven op het gebied van verantwoordelijk beheer van afval erkent en beloont. De inspanningen van de Mermaid Theatre resulteerden in een ‘Platinum Clean City Award for 2015’.

Kleurrijke mix voor Mermaid

De gevel van het Mermaid Theater is 2012 voorzien van zijn eerste groene wand, deze is in 2016 vervangen door een nieuw systeem van Mobilane LivePanel systeem van 80 m2. De groene gevel beschikt over een prachtige mix van planten; Campanula Poscharskyana, Heuchera Fire Chief, Heuchera Paris, Heuchera Marmalade, Bergenia Eroica, Lonicera Nitida Maigrum and Pachysandra Terminalis.

De modulaire LivePanel systeem is ideaal voor een dergelijke installatie en bestaat uit speciaal ontworpen goten en plantcassettes. Het LivePanel wordt direct op de gevel van een gebouw of een muur geïnstalleerd en kan worden afgewerkt met een aluminium frame. De water- en voedingsstoffenvoorziening voor de planten wordt gewaarborgd door het geïntegreerde irrigatie en drainagesysteem.Naast de bewezen duurzame eigenschappen van het LivePanel biedt deze kleurrijke gevel de WOW-factor aan bezoekers en passanten van het Mermaid theater.

Deze planten zijn gebruikt in LivePanel:

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.