MENU

Levande Interiör wint Award met LiveProducten

LIDiplomIeder jaar, kiest de Industry Association Nordic Green één interieur groenproject op basis van originaliteit en creativiteit. Tijdens de jaarvergadering begin 2016 is het bedrijf Levande Interiör geselecteerd voor de prijs ‘Best Plantdecoration 2015’ voor de installatie bij de Universiteit van Halmstad.

Op basis van verschillende factoren komt dit jaar de Award toe aan Levande. Bovenal hebben zij gekozen voor een relatief “eenvoudige” case, maar viel op door het innovatieve karakter en orginaliteit van de beplanting. De winnaar werd geselecteerd na zorgvuldige afweging door de industrie zelf. Levande interiör heeft alle reden om trots op te zijn”, zegt Sigbjørn Furmyr, Voorzitter Nordic Green.

De industry association Noords Groen heeft leden in Zweden, Noorwegen en Finland. De inzendingen voor de wedstrijd waren gebaseerd op de criteria van design, functionaliteit, materiaal en plantkeuze. Het doel van de wedstrijd is om de leden van Nordic Green te inspireren, maar tevens te belonen voor de beste oplossingen van de industrie.

Het is voor Levande interiör de tweede keer dat zij de award in ontvangst mogen nemen, een bewijs dat zij vooruitstrevend zijn in het aanbieden van hun oplossingen. Het geheim zit hem in hun zeer getalenteerde werknemers, zegt Sigbjørn Furmyr.

De installatie bij Halmstad Universiteit is één van meerdere succesvolle groene interieur oplossingen bij onderwijsinstellingen uitgevoerd door Levande interiör. Het project bij de universiteit bevat een LivePanel, een acht meter hoge groene wand, en verschillende LivePictures, een paar grote bomen en verschillende planten in bakken. Zowel docenten als studenten hebben hun waardering uitgesproken voor het interieurgroen.

We ontvangen vele positieve reacties over de nieuwe interieurbeplanting. Men is gefascineerd door het concept van “Levande interiör”. Het gebouw nu ziet er meer completer, aldus Jette Trolle-Schultz Jensen, directeur sociologiestudies aan de Universiteit van Halmstad.

 

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.