MENU
LivePanel Inleaf

Indrukwekkende LivePanel in farmaceutisch kantoor

Renovatieproject

Interieurbeplanter en levende wand specialist Inleaf heeft onlangs een nieuwe indrukwekkende LivePanel wand geïnstalleerd. Ditmaal in een farmaceutisch hoofdkantoor, als onderdeel van een breder renovatieproject. De 25 m2 LivePanel is op een prominente plaats bij de receptie geïnstalleerd en zorgt voor veel positieve reacties van bezoekers en personeel.

Directeur Daniel Atherton van Inleaf: ‘De LivePanel is naast een trap geplaatst waardoor er uitdagingen met het licht en bereikbaarheid van de planten voor plaatsing en onderhoud zijn ontstaan. Daarnaast moest er door de loop van de muur ook een bocht in de wand komen.

Deze uitdagingen maken het project complexer, maar daardoor wel interessant. Het eindresultaat heeft uiteindelijk ook meer impact. Het team van Inleaf heeft een prachtig design neergezet door het geweldige LivePanel Systeem van Mobilane en wij zijn daar ontzettend trots op!

Paul Garlick van Mobilane Engeland: ‘De levende wand van Inleaf ziet er goed uit en is erg professioneel geplaatst‘.

LivePanel voldoet aan alle verwachtingen

Sinds het nieuwe kantoor is heropend, krijgt de wand veel positieve (ook lokale) aandacht. De opdrachtgever: ‘De LivePanel voldoet aan alle verwachtingen‘. Inleaf komt nu regelmatig langs om de wand te onderhouden zodat de LivePanel in goede staat blijft.

Klik hier voor meer informatie over ons LivePanel systeem.

 

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.