MENU
LivePanel-WaitRose Shop

Over ons

De missie van Mobilane is het bouwen van groen. Ook daar waar groen niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld vanwege gebrek aan ruimte, bieden de toepassingen van de kant & klaar groensystemen van Mobilane nieuwe mogelijkheden. Denk hierbij aan groen op daken en verticale groene wanden. Met inzet van deze innovatieve groenproducten levert Mobilane een bijdrage aan een groener en gezonder leefklimaat.

 

‘ In hotelkamers, vliegvelden, winkelcentra en ziekenhuizen, tegen gevels van parkeergarages en en op daken van kantoren: de Mobilane producten worden wereldwijd gebruikt ‘

 

In 2001 Mobilane opende voor het eerst haar deuren in Nederland. Innovatie en passie voor groen vormen de basis van ons internationale succes. Vandaag de dag vind je Mobilane vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Belgiƫ, Hongarije, Turkije, Zuid-Afrika, Hongkong en de Verenigde Staten. Door wereldwijde samenwerking met meer dan 100 agenten en dealers in meer dan 35 landen, zijn onze producten binnen handbereik voor hoveniers, groenspecialisten, interieurbegroeners en architecten.

Mobilane is onderdeel van de Darthuizer Groep, een toonaangevende familieonderneming met meer dan 80 jaar focus op kwaliteit en innovatie in de groensector.

#buildinggreen

Mobilane B.V.

    • Broekweg 3, 3956 NELeersum
    • Postbus 2, 3956 ZR Leersum

 

Blijf op de hoogte

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.