Mobilane bouwt wereldwijd aan een groener en gezonder leefklimaat

Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. De groensystemen van Mobilane bieden een kant en klare oplossing voor bijna elke situatie. Denk hierbij aan kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en -gevels.

De tuin van: Elise Schaap

Afgelopen zomer heeft Elise Schaap samen met haar man Wouter en tuinontwerper Erwin Stam haar achtertuin aangepakt. Met resultaat: een prachtige tuin waarbij groen, sfeer en organische vormen centraal staan met de Mobilane Kant & Klaar Haag.

LEES MEER

Ir. Daan Bruggink over biophilic architectuur in het onderwijs

In de Green Talk serie van Mobilane zijn experts aan het woord. Deze keer het woord aan Ir. Daan Bruggink van ORGA architect over Biophilic architectuur in het onderwijs.

LEES MEER

Groene bushaltes in Haarlem stimuleren stadsecologie en biodiversiteit

Afgelopen periode zijn enkele bushaltes in Haarlem voorzien van groene daken. De groene bushaltes in Haarlem zijn bedenkt met MobiRoof, het kant-en-klaar extensief groen dak systeem. Met het MobiRoof cassette systeem zijn al eerder groene bushaltes gecreëerd in onder andere Utrecht, Gouda, Apeldoorn, Woerden, Leipzig (Duitsland), Helsingborg (Zweden) en Malmö (Zweden).

Lees meer

Bekijk Mobilane producten

Het laatste nieuws

Groene wand Eurovisie Songfestival 2021

De groene wanden op het Eurovisie Songfestival trekken meteen de aandacht. De groene wanden die te zien zijn tijdens het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam zijn de LivePanel groene wanden van ...

lees meer

Tuin trend: groene wand

Een groene wand in de tuin is een trend die steeds vaker te zien is. In tuinen waar veel grijs en beton te vinden was wordt er nu steeds meer plaatsgemaakt voor sfeer en veel groen. Tuinen worden ...

lees meer

Let's get Green

Bekijk onze Verkooppunten