MENU
aarde

Mobilane valt in goede aarde

Of je nu in Thailand, Zweden of Canada bent, om de kant en klare groensystemen van Mobilane kom je niet meer heen. Met de recente verscheping van LiveProducten naar de Mobilane agent in Argentinië, is nu ook het laatste continent (Zuid Amerika) toegevoegd. Door het grote aantal vestigingen en het brede agenten/dealer netwerk, bestrijkt Mobilane de hele wereld.

Argentinië

Per courier kreeg Argentinië een aantal LivePictures voor de daar georganiseerde beurs. De container met de LiveProducten zou namelijk te lang onderweg zijn. De LivePictures vielen in goede aarde en ontvingen van de bezoekers op het evenement een regen aan complimenten. Agent Argentinië na afloop van de beurs: ‘we are sure that the first container will disappear from our hands as soon as it touches Argentinean land!’ 

Primeurs

Niet alleen het laatste continent werd deze maand aangeboord, ook nieuwe landen werden verkend. Zo is Irak bezig met haar wederopbouw en het prachtige indoor groen van Mobilane biedt hiervoor een uitkomst. In Bagdhad werd er onder werktemperaturen van 57 graden celcius deze wand gerealiseerd. De verkoelende werking van de indoor LivePanel is zeker geen overbodige luxe.

Ook Zuid Afrika blijft niet achter. Met de nieuwe bemanning van Mobilane South Africa realiseerden zij hun eerste wand in Nedbank, de top vier bank van Zuid Afrika. De jongste bank van Afrika, verovert met haar investeringsbeleid de hele Zuid-Afrikaanse markt en met hun investeringsoog kunnen de medewerkers natuurlijk niet achterblijven. De groene wand draagt bij aan het binnenklimaat en de gezondheid van haar personeel.

Nedbank

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.