MENU
12Build

Mobilane actief deelnemer 12Build

Sinds 1 mei 2017 heeft Mobilane een actief account op het online platform 12Build. 67% van de Nederlandse bouwondernemingen maakt gebruik van 12Build voor het aanvragen en indienen van offertes tijdens de calculatie- en inkoopfase van bouwprojecten. Mobilane is vindbaar met een uitgebreid producten- en projectportfolio.

Naast onze eigen vermelding, zijn alle bedrijven binnen het netwerk van Mobilane dealers vermeld. Wordt er gezocht op een van de relevante STABU hoofdstukken (zoals bijvoorbeeld dakbegroeiing), of zoektermen zoals ‘groene wand’, worden dealers van Mobilane gevonden. Een aantal voorbeelden van bedrijven die actief gebruik maken van 12Build zijn o.a. VolkelWessel, Heijmans, DuraVermeer en BAM.

Wat betekent dit voor u?

Met uw vermelding maakt u gebruik van het gratis account op 12Build.nl. Uw bedrijf is vindbaar op basis van NAWT-gegevens, uw locatie en de koppeling als leverancier van Mobilane producten.
Dit houdt in dat u als dealer tevens per e-mail een offerte aanvraag van een project, een lead dus, kunt ontvangen. Onder aan deze e-mail kunt u zelf aangeven, of u wilt rekenen voor dit project. Dit kan u dus extra werk opleveren, zonder hier enige acquisitie voor te hebben gedaan. Mobilane ontvangt tevens rechtstreeks aanvragen, die door ons worden neergelegd bij een of meerdere dealers in de regio van de aanvraag.

Volgens ons een echte Win-Win-situatie! Heeft u nog vragen hierover? Stuur dan een mail naar: marketing@mobilane.nl.

12Build

 

Uw vermelding is op deze wijze zichtbaar op 12Build.nl voor gebruikers.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.