MENU
Van Triest

Maart Mobilane dealer aan het woord: Hoveniersbedrijf Van Triest

Waarom is Hoveniersbedrijf Van Triest dealer van Mobilane?

Van Triest is dealer van Mobilane door haar kwalitatief hoogwaardige producten, welke goed doordacht zijn en passen in een duurzaam werkbeleid. Daarnaast is Mobilane een betrouwbare partner die de dealers goed adviseert. Wij gebruiken alleen producten waar wij 100% achter staan en daar vallen alle producten van Mobilane onder. Producten die klachtenloos blijven en Kant en Klaar geschikt zijn in iedere omgeving.

Wat is de grootste uitdaging van een Mobilane dealer?

De grootste uitdaging van een Mobilane dealer is om de producten zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen en toe te passen binnen diverse projecten. Door goede advisering proberen wij de kwaliteitsvoordelen te benadrukken van de Mobilane producten ten opzichte van de concurrerende producten die er op de markt zijn.

Noem een leuke situatie die Van Triest als Mobilane dealer heeft meegemaakt

Doordat we dealer zijn van Mobilane, komen we op leuke werkplekken terecht, bijvoorbeeld in Diergaarde Blijdorp. Daar hebben wij naast de ingang een monumentale muur mogen bekleden met de Pyracantha Kant en Klaar Haag.

Van Triest

Wat voor reacties krijgen jullie terug van Mobilane klanten?

‘Het is te mooi om echt te zijn’. Eén van de vele kreten die wij van klanten horen zowel op beurzen als van mensen die bij ons op de kwekerij komen kijken naar de producten. Meestal moeten we een klant wel tot drie keer toe uitleggen dat de Kant en Klaar producten, zoals de Kant en Klaar hagen, ook daadwerkelijk volgroeid aankomen bij de klant. Evenals LivePanel waarbij men met verbazing staat te kijken hoe het mogelijk is dat het ook op deze manier kan!

Wat zou je graag nog kwijt willen aan de andere Mobilane dealers?

Geloof in het product van Mobilane en maak zo ook de klant enthousiast. Ga gewoon met de Mobilane producten aan de slag en de klant doet de rest!


 

Van TriestMobilane dealer aan het woord

Iedere Mobilane dealer heeft zijn eigen ervaringen. Zowel met klanten, als ook met onze producten. We leren van elkaar door deze ervaringen te delen. Mobilane vertaalt dit in het nieuwe initiatief: ‘Mobilane dealer aan het woord’. Iedere maand stellen we een Mobilane dealer een aantal vragen en zetten we zo zijn persoonlijke ervaringen op papier. Via onze website, sociale media en nieuwsbrief bereikt dit vervolgens de vakgenoten.

Bijdrage dealers

We danken Hoveniersbedrijf Van Triest hartelijk voor hun bijdrage deze maand aan Mobilane dealer aan het woord. Bent u dealer van Mobilane en wilt u graag in aanmerking komen voor deze rubriek? Breng dit dan onder de aandacht bij uw Mobilane accountmanager, Mark van Putten (regio Noord), Wil Dekker (regio Zuid) of Shari van Oostrom (Internationaal) of stuur rechtstreeks een e-mail naar Marketing@mobilane.nl.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.