MENU
consumentenhart

Liveproducten veroveren plaatsje in consumentenhart

The ‘Live-reeks’ van Mobilane heeft de afgelopen jaren flink naam gemaakt bij bedrijven, overheden en andere organisaties. Zowel binnen als buiten vergroenen de LivePanels menig omgeving, waarbij de LivePictures en LiveDividers zeker niet achterblijven. Dat de tastbare resultaten van de botanische trend 2017 als paddenstoelen uit de grond schieten valt niet te ontkennen. Ondanks dat de reeks zich vooral richt op organisaties, begint ook de consument nu warm te lopen voor de producten. Een gustig neveneffect en onder andere zichtbaar in dit nieuwsbericht van de Telegraaf.

consumentenhart

Gezonde thuisomgeving

Recent onderzoek wijst uit dat de binnenlucht vaak vervuilder is dan die van buiten. Waarom dan wel een gezonde lucht op kantoor en niet in uw eigen huis? De bewustwording van de consument over de voordelen van een groene omgeving groeit enorm. Niet alleen de gezondheid speelt hierbij een rol, ook het prachtige plaatje wat het groen oplevert, zorgt voor veel aandacht. Vervolgens is de keus voor een systeem wat zich al bewezen heeft een logische vervolgstap.

vt wonen&design beurs

De groene woontrend van 2017 kon op deze woon&design beurs natuurlijk niet missen. Daarom liet Jurgen Smit zien wat groen doet met haar omgeving. Met succes, de aanloop was aanzienlijk! Lees meer over deze beurs.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.