MENU
Urban Roof Gardens

LivePicture maakt debuut voor de consument in Engeland

Versmelt kunst met planten en groen wordt levende kunst

De LivePicture maakt van 29 april tot 7 mei zijn debuut in het Verenigd Koninkrijk tijdens de Grand Designs London Live 2017, dé meervoudig kampioen in interieur inspiratie events! LivePicture voor de Engelse consument is gelanceerd door het Britse bedrijf: Urban Roof Gardens (Stand: GF10). Dit bedrijf heeft nu het alleen recht tot het rechtstreeks verkopen aan de consument. Speciaal voor Grand Designs Live, is er een geurrijke ‘kruiden editie’ ontworpen. Bestaande uit een brede selectie van kruiden. Ontworpen om op de hangen in de keuken, zodat koks zo vers mogelijk kunnen serveren!

LivePicture

LivePicture is een levend schilderij dat planten gebruikt om een gezonde en stijlvolle omgeving te creëren. De gezondheidsvoordelen van planten op de werkplek zijn welbekend, maar blijven wegens ruimtegebrek vaak onbenut. Mobilane heeft LivePicture ontworpen om de voordelen van de planten te bieden, maar tegelijk weinig ruimte te vragen in een systeem dat ook nog is weinig onderhoud behoeft. Door haar innovatieve design heeft LivePicture geen stroom nodig en is zij praktisch overal te installeren. Een aantal voordelen van het gebruik van LivePicture zijn: schonere lucht, verbeterde luchtvochtigheid, geluidsreductie, verlaagde stress en verhoogde productiviteit. De plantcassettes van LivePicture worden in een handomdraai vervangen en behoeven slechts een keer in de vier weken water.

LivePicture is in 2016 in Nederland ontworpen en is nu al erg populair bij hotels, restaurants en kantoren. Het is echter voor het eerst dat de LivePictures nu ook bij de consument in het Verenigd Koninkrijk kan worden aangebracht!

Urban Roof Gardens

Urban Roof Gardens, met haar eigen ontwerp studio, is Londens grootste bedrijf in dakterrassen. In het bedrijf werken architecten, ontwerpers, hoveniers en bouwspecialisten. Het bedrijf biedt een volledig concept aan voor het verzorgen van dakterrassen, interieur en architectuur. Urban Roof Gardens heeft de LivePicture succesvol opgenomen in haar op maat gemaakte productenlijn, met grote voordelen voor de klant als resultaat.

Pierre Wilter, Directeur Ontwerp van Urban Roof Gardens: “LivePicture is vele malen chiquer dan de gemiddelde potplant. Het zorgt voor een inspiratievolle, maar simpele methode om buiten naar binnen te brengen, op een prachtige en effectieve manier. Perfect voor bewoners van de stad met weinig buitenruimte. Door haar verticale ontwerp neemt het ook geen vloer en kastruimte in beslag.”

LivePicture in Engeland is nu beschikbaar in de Urban Roof Gardens online store.

Urban Roof Gardens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.