MENU
Kunst

Kunstenaar in levend groen

Kunst is een ambacht, bedoelt voor het prikkelen van de zintuigen. Wat is er dan mooier dan het werken met levend en geurend materiaal? Naast de zes standaard plantmixen die Mobilane levert voor de LivePicture, maak jij nu ook zelf je eigen levende kust. De LivePicture cassettes vul je namelijk met jouw eigen creativiteit. Favoriete plant of kruid? De keuze is aan jou! Zelfs de omlijsting van de schilderijen kies je in je eigen gekozen kleur, logo of print!

Durf jij de creatieve uitdaging aan?

Dealer Bargdeco in Iran in ieder geval wel! Zij kozen samen met een kookwinkel voor een eigen mooie mix en realiseerden dit prachtige resultaat! De gebruikte planten zijn allemaal geschikt voor de binnenruimte en geven enorm veel sfeer aan de kale muur.

Variabele plantenmix

Natuurlijk is de mix met zorg uitgekozen door Mobilane dealer Bargdeco. Samen met de kookwinkel kwamen zij tot de onderstaande plantkeuze. Een kleurrijke en frisse uitstraling binnen dit prachtige voorbeeld van levende kunst!

LivePicture vaste plantenmix

Om het voor de dealer en klant makkelijk te maken, stelt Mobilane naast zelf samen te stellen cassettes, ook standaard mixen beschikbaar. Deze gevulde cassettes staan al opgekweekt en zijn direct te bestellen. Binnen deze mixen wordt gebruik gemaakt van planten die zichzelf al bewezen hebben voor de indoor omgeving. Ook benieuwd naar deze zorgvuldig samengestelde mixen? Bekijk ze hier!

 

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.