MENU
Green-lab

Green-lab DAHW maart

Al sinds 1995 maakt het hoveniersbedrijf van Green-lab prachtige tuinen. Voor deze tuinen maken zij al jaren gebruik van de door hen zelf aangeboden producten. Dit is mogelijk omdat ook de professional de kwaliteitsproducten uit hun webshop gebruikt. Zo zijn de kwaliteitsproducten voor zowel de particulier als de zakelijke markt bereikbaar. De Mobilane Kant en Klaar hagen zijn hier een goed voorbeeld van. Het biedt de klanten direct de privacy en groene beschutting waar zij naar op zoek zijn. De hagen nemen weinig ruimte in beslag, ze zijn op korte termijn leverbaar en ook nog eens makkelijk te plaatsen. Het is de makkelijkste en snelste manier voor meer groen en privacy in de tuin.

Green-lab: ‘Wij zijn onder andere dealer van Mobilane omdat dit kant en klare groen bedrijf blijft innoveren met hun assortiment. Zo is de Euonymus Dart’s blanket hun nieuwste haag en wint deze sterk aan populariteit onder onze klanten. We hebben deze haag als eerste van de dealers al een aantal keer verkocht. Er zijn steeds meer mensen die specifiek vragen om deze haag. De haag wordt door onze klanten bestempeld als mooie, groene haag die mooi vol wordt en zorgt voor een mooie afscheiding. Mooi ter afwisseling van de klimop.’

Green-lab

Wat is de grootste uitdaging van een dealer?

Wij zijn een internetverkoper. Het is dus belangrijk dat de website zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk is voor de klant. Daarnaast moet het voor de consument bijvoorbeeld ook gelijk duidelijk zijn wat zij nodig hebben aan bevestigingsmaterialen. Op onze webshop maken we daarom gebruik van een handige rekentool. Deze rekentool berekent hoe veel palen en/of beugels je nodig hebt voor het plaatsen van de hagen. Daarnaast is de voorlichting ook elke keer weer een uitdaging. De consument moet bijvoorbeeld wel rekening houden met het planten in voldoende, vruchtbare grond.

Noem een leuke situatie die jij als Mobilane dealer hebt meegemaakt

Momenteel zijn we bezig met de bouw van een doolhof van circa 1000 m2 in Familiepark Drievliet in Den Haag. In dit doolhof worden 550 Mobilane kant en klaar hagen ‘Hedera helix Woerner’ van 120×220 cm verwerkt. Een erg leuk project en natuurlijk super praktisch; het doolhof is na oplevering direct bruikbaar.

Wat voor reacties krijgen jullie terug van klanten?

We krijgen heel veel reacties van klanten, vooral na de installatie van de hagen. De meest gehoorde reacties zijn toch wel: “duidelijke bestelprocedure; zorgvuldige aflevering op de afgesproken datum; duidelijke installatiehandleiding en informatie over het onderhoud; mooie haag die al voor ruim 90% dicht is waardoor we gelijk lekker vrij zitten in de tuin”.

In al de jaren die we al samenwerken met Mobilane zijn zij een zeer betrouwbare leverancier geweest, vooral als het gaat om de korte levertijdsgarantie. De levertijd is nog nooit langer geworden en gaat voor 99,99% goed. Hierdoor stellen wij de klant praktisch altijd tevreden.

Verder krijgen we ook regelmatig klanten die de hagen hebben gezien bij hun buren en vervolgens ook een groene afscheiding willen. Super toch!

Green-lab

Wat zou je graag nog kwijt willen aan de andere Mobilane dealers?

De producten van Mobilane zijn zowel voor de hovenier als ook voor de particulier een aanwinst. De markt voor de kant en klare hagen blijft ontzettend groot. Fijn dat Mobilane al die jaren de kwaliteit weet te waarborgen, zodat we zeker weten dat we onze klanten het beste kunnen bieden.

Mobilane dealer aan het woord

Iedere Mobilane dealer heeft zijn eigen ervaringen. Zowel met klanten, als ook met onze producten. We leren van elkaar door deze ervaringen te delen. Mobilane vertaalt dit in het nieuwe initiatief: ‘Mobilane dealer aan het woord’. Iedere maand stellen we een Mobilane dealer een aantal vragen en zetten we zo zijn persoonlijke ervaringen op papier. Via onze website, sociale media en nieuwsbrief bereikt dit vervolgens de vakgenoten.

Bijdrage dealers

We danken Green-lab hartelijk voor hun bijdrage deze maand aan Mobilane dealer aan het woord. Bent u dealer van Mobilane en wilt u graag in aanmerking komen voor deze rubriek? Breng dit dan onder de aandacht bij uw Mobilane accountmanager, Pieter van der Meij (nationaal), of Cees Podt (internationaal) of stuur rechtstreeks een e-mail naar Marketing@mobilane.nl.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.