MENU
Header Zomer succes voor LivePicture

Zomers succes voor culinaire LivePicture

Het is al een tijdje een groot succes in de keuken: eetbare bloemen en kruiden. Verse kruidenplanten hebben op menig aanrechtblad of keukenvensterbank een eigen plekje. Bijvoorbeeld zo’n basilicumplantje waar je de verse blaadjes plukt voor op de tomaat en mozzarella in je salade Caprese. Of zo’n makkelijke groene groeier als de Marokkaanse muntplant voor je verse muntthee. Handig en superdecoratief.

Niet in een pot maar aan de muur

Met de zomer in het vooruitzicht willen wij niet achter blijven op het gebied van culinair groen en hebben onze ideeën vertaald in een LivePicture 1 met eetbare planten en kruiden. In samenwerking met Bloombites, die de planten leverde met eetbare bloemen,  zijn er plantcassettes in diverse variaties opgeplant om te testen welke planten het goed doen. Rozemarijn, munt, viooltjes en Oost-Indische kers groeien en bloeien goed in de cassettes met capillaire eigenschappen. Bij Bloombites bestel je een variëteit aan kleur en geur in de vorm van oa potplanten met eetbare bloemen, met vrolijke namen zoals ‘Frivole Viola’ en de ‘Betoverende Borage’.  De culinaire LivePicture 1 met in totaal negen planten hang je aan de muur of schutting in de buurt van je buitenkeuken of  BBQ. Het ziet er zonnig zomers uit!

Zomers succes

Een culinaire LivePicture 1 is geïntroduceerd in Rob’s Tuinverbouwing. In deze uitzending was te zien hoe Rob Verlinden en zijn team een jong stel verrasten met een compleet nieuwe tuin, met daarin een installatie van een LivePicture gevuld met o.a. rozemarijn,  viooltjes, Marokkaanse munt en borage. TV-kok Jeremy draaide voor het echtpaar een zomerse salade in elkaar met bloemen, geplukt uit de LivePicture.

 

 

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.