MENU
industrieel

Lize en Ruud gaan voor industrieel

‘We hebben twee rechter handen, maar geen groene vingers’

Wat moet je beginnen als je twee rechter handen hebt, maar geen groene vingers? Lize en Ruud weten hier wel raad mee! Na het afronden van hun stoere, industriële huis, schakelden zij een tv-programma, gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van tuinen, in voor het afronden van hun tuin. Wat is tenslotte een strak huis, met een troosteloze tuin. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er in deze tuin volop wordt gerelaxt en gebarbecued. En dat allemaal binnen de robuuste stijl van het huis.

Privacy

Met een grote tuin op het zuiden, zit je natuurlijk niet veel binnen. Maar komt je privacy dan niet in het geding? Naar de oplossing werd niet lang gezocht. Met industriële efficiëntie werd de Mobilane Kant en Klaar Haag geplaatst. Zo ontstond er direct privacy! De Mobilane Kant en Klaar Hagen zijn namelijk twee jaar lang opgekweekt en al helemaal volgroeid als ze in de tuin worden geplaatst. Lees hier verder waarom gekozen is voor de Mobilane Kant en Klaar Haag!

Beplanting

Naast de Hedera helix Woerner haag werd er gekozen voor een verdere ‘groene’ invulling van de tuin. Zo maakt zand plaats voor mediterrane beplanting (palmen en olijfbomen) en vullen sierkers en het krentenboompje de rest van de tuin mooi aan. Om contrast in de tuin aan te brengen wordt uiteindelijk ook gekozen voor zwarte bamboe, die goed samen gaan met de witte pebble steentjes.

industrieel

De rest

De tuin bestaat natuurlijk niet alleen uit bloemen en planten. Een robuuste uitstraling werd gecreëerd door het plaatsen van stoelen en een vlonder, gemaakt van aluminium. Om het af te maken plaatst Tom een grote stoel van Douglashout. Het eindresultaat is verbluffend. Een industrieel ogend huis met een niet minder strakke tuin.

Meer weten over deze prachtige tuin van Lize en Ruud? Lees de blog:

industrieel

 

industrieel

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.