MENU
Herman Vaessen

Dealer aan het woord: Herman Vaessen

Deze maand laten we Herman Vaessen aan het woord. Naast hun alles-in-1 dienstenpakket, van ontwerp tot aanleg, zijn zij ook trotse dealer van onze producten!

Waarom Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen dealer is van Mobilane

Groen geregeld! Dat is de slogan van ons bedrijf. Onze samenwerking met Mobilane is gebaseerd op dezelfde speerpunten in de bedrijfsvoering: ervaring, innovatie en passie vormen hiervoor de basis. Ook duurzaamheid is voor ons een belangrijke pijler in het ontzorgen van onze klanten. De samenwerking met- en producten van Mobilane blijken hierbij een goede keuze voor kant-en-klare groensystemen met een direct resultaat.

Mobilane LivePanel

Eén van de projecten waaruit onze veelzijdigheid blijkt is het project dat wij in samenwerking met Groenrijk Maasbree hebben uitgevoerd: de aanleg van verticaal groen in het Huis van de Gemeente Peel en Maas.

Door onze samenwerking met Mobilane was meteen duidelijk welk systeem het zou moeten worden, Mobilane LivePanel! Deze “Living wall” betreft een innovatief en door Mobilane gepatenteerd systeem voor groene plantenwanden. Behalve goed voor het milieu door onder andere fijnstofbinding en afgifte van zuurstof biedt een groene wand een fraai aanzicht. De groene plantenwand zorgt voor een ultieme verticale groenbeleving.

Uitdaging

De groene wanden (LivePanel), de groene schilderijen (LivePicture), beplantingseilanden en groene balustraden (hydrocultuur) in combinatie met technische aspecten, zorgden voor de grootste uitdaging. Denk hierbij aan onder andere groeiverlichting en een veilig afwateringssysteem.  Het is ons echter gelukt om al deze disciplines op elkaar af te stemmen.

Het ontzorgen van onze klant is dan nog niet klaar; onze opdrachtgever heeft gebruik gemaakt van de geboden mogelijkheid het onderhoudscontract (met vervangingsclausule) synchroon te laten lopen met de garantietermijn van 5 jaar! Geen vervelende verassingen of kosten achteraf voor de opdrachtgever.

Herman Vaessen

Reacties

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een groene werkplek van belang is voor bijvoorbeeld de mentale en fysieke gezondheid van medewerkers. De medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn dan ook erg enthousiast over hun werkplek en ervaren deze als heel prettig. Een mooie bijkomstigheid is dat in juni 2016 het Huis van de Gemeente in Peel en Maas is verkozen tot meest energie opwekkende stadskantoor van Nederland. De jury roemt het Huis omdat het energie geeft in plaats van slurpt.

Groenrijk Maasbree en Herman Vaessen B.V. zijn er trots op dat ze aan dit project hebben mogen meewerken en kijken terug op een prettige samenwerking met Mobilane.

Van Triest

Mobilane dealer aan het woord

Iedere Mobilane dealer heeft zijn eigen ervaringen. Zowel met klanten, als ook met onze producten. We leren van elkaar door deze ervaringen te delen. Mobilane vertaalt dit in het nieuwe initiatief: ‘Mobilane dealer aan het woord’. Iedere maand stellen we een Mobilane dealer een aantal vragen en zetten we zo zijn persoonlijke ervaringen op papier. Via onze website, sociale media en nieuwsbrief bereikt dit vervolgens de vakgenoten.

Bijdrage dealers

We danken Hermen Vaessen hartelijk voor hun bijdrage deze maand aan Mobilane dealer aan het woord. Bent u dealer van Mobilane en wilt u graag in aanmerking komen voor deze rubriek? Breng dit dan onder de aandacht bij uw Mobilane accountmanager, Mark van Putten (nationaal), of Shari van Oostrom (internationaal) of stuur rechtstreeks een e-mail naar Marketing@mobilane.nl.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.