MENU
Planta

Dealer aan het woord: Planta Groencentrum De Bilt

Waarom zijn jullie dealer van Mobilane?

Al vanaf het eerste moment, een jaar of 15 geleden, waren wij enthousiast over de Mobilane Kant en Klaar Haag. Het product kwam toen voorbij in een bekend tuinprogramma. Een gat in de markt werd met dit mooie product gevuld. Wij merken op ons Groencentrum in de Bilt dat de vraag naar ‘Instant Privacy’ in de tuin vaak de eerste prioriteit heeft. Voornamelijk bij nieuwbouwprojecten zien we dat de kavels niet veel groter worden, maar de gebouwde huizen op deze kavels juist wel. Het mooie van de Mobilane Kant & Klaar haag is dat deze haag relatief weinig ruimte inneemt en toch direct de privacy biedt die zo gewenst wordt.

Planta

Wat is de grootste uitdaging van de dealer?

De prijs kan soms een struikelblok zijn. Bij het zien van het product zijn potentiële klanten vervolgens toch vaak snel overtuigd. Vaak roepen hoveniers dat met ‘losse’ planten en een bouwstaalmat ook snel een zelfde resultaat voor minder geld wordt bereikt. Wij schetsen dan het beeld dat er feitelijk 13 planten van 180cm worden geleverd, plus een hekwerk en er minder aanplant-arbeid nodig is. Daarnaast liggen de kosten niet veel hoger dan een degelijke schutting van bijvoorbeeld hardhout. De echte rekensom is dan snel gemaakt en het product zo verkocht.

Noem een leuke situatie die jij als Mobilane dealer hebt meegemaakt?

Vooral de hoveniers waren in eerste instantie nog wel eens sceptisch, maar ook zij zien inmiddels de grote voordelen van ‘Kant & Klaar’ in. De kwaliteit is zeer constant, er is nagenoeg altijd voldoende beschikbaar en leveren kan vaak vlot. De kopers van dit soort producten zijn nu eenmaal ongeduldig en verlangen een snelle actie. Nagenoeg iedere klant is blij met het eindresultaat. Daarnaast is de wisselwerking tussen ons als Planta en Mobilane erg goed. Zo worden aanvragen via de Mobilane website direct naar ons doorgelinkt. Daardoor ontvangen wij klanten en hoveniers die normaal gesproken niet vanzelfsprekend ons bedrijf bezocht zouden hebben. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Wat voor reactie krijgen jullie terug van klanten?

Klanten zijn altijd blij verrast als ze zien hoe snel er zo’n mooi eindresultaat wordt gerealiseerd. We krijgen regelmatig foto’s van klanten die laten weten hoe blij ze zijn met hun Mobilane Kant & Klaar Haag of MobiRoof dak!

Planta

Wat zou je graag nog kwijt willen aan de andere Mobilane Dealers?

Ons motto is: ‘Kwaliteit wint altijd’! Dit streven wij na in ons complete assortiment. Het assortiment van Mobilane is hierbinnen de beste keuze. De paar extra euro’s zijn de mensen na een paar dagen vergeten, de mooie planten zijn er voor altijd!

Planta

Mobilane dealer aan het woord

Iedere Mobilane dealer heeft zijn eigen ervaringen. Zowel met klanten, als ook met onze producten. We leren van elkaar door deze ervaringen te delen. Mobilane vertaalt dit in het nieuwe initiatief: ‘Mobilane dealer aan het woord’. Iedere maand stellen we een Mobilane dealer een aantal vragen en zetten we zo zijn persoonlijke ervaringen op papier. Via onze website, sociale media en nieuwsbrief bereikt dit vervolgens de vakgenoten.

Bijdrage dealers

We danken Planta Groencentrum De Bilt hartelijk voor hun bijdrage deze maand aan Mobilane dealer aan het woord. Bent u dealer van Mobilane en wilt u graag in aanmerking komen voor deze rubriek? Breng dit dan onder de aandacht bij uw Mobilane accountmanager, Mark van Putten (nationaal), of Shari van Oostrom (internationaal) of stuur rechtstreeks een e-mail naar Marketing@mobilane.nl.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.