MENU
Meeneemhaag

De Meeneemhaag vult het groene gat in de markt

De Mobilane dealers van het eerste uur kennen hem nog: ´de Meeneemhaag´. Ontstaan uit de behoefte om op Vinex locaties (bekend voorbeeld: Leidsche Rijn) groene afscheidingen aan te brengen. Waar de consument meer aandacht voor hun tuin kreeg, werd er gezocht naar een andere afscheiding dan de standaard houten schutting. Hoewel groen al wel in opkomst was, werd er maar weinig voor gekozen. Er bleef namelijk met de traditionele, brede hagen te weinig ruimte in de kleine tuinen over. Aan dit dilemma kwam een einde toen Mobilane de kant en klare Meeneemhaag introduceerde. De Meeneemhaag is een volgroeid haagelement, die direct privacy biedt en eenvoudig en snel te plaatsen is.

Meeneemhaag

Het eerste begin

De eerste productie van de Meeneemhaag vond plaats in kassen van een sociale werkplaats. Voor de verkoop van de Meeneemhaag werd het bedrijf Mobilane opgericht, onderdeel van De Darthuizer Groep in Leersum. Door middel van deelname aan diverse beurzen en het bezoeken van vele hoveniers werd Nederland razendsnel bekend met deze nieuwe, groene vorm van tuinafscheiding en werd de eerste aanzet naar het huidige dealernetwerk gemaakt.

De Meeneemhaag transformeert

De naam ‘Meeneemhaag’ suggereerde dat de haag steeds weer mee te nemen is, wat na plaatsing en doorworteling in de ondergrond niet mogelijk is. Daarom werd besloten de naam Meeneemhaag te wijzigen in ‘Kant en Klaar Haag’. Ondertussen is deze Mobilane Kant en Klaar Haag leverbaar in verschillende soorten en maten. Door een toenemende behoefte aan kant en klaar groen, werden er vervolgens steeds meer kant en klare groen producten in de markt gezet door Mobilane. Met onder andere groene daken, groene gevels en levende schilderijen, biedt Mobilane nu een groene oplossing voor iedere situatie.

Meeneemhaag

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.