MENU
Hollander

Hollander Hoveniers, Dealer aan het Woord juni 2017

Waarom is Hollander Hoveniers dealer van Mobilane?

Hollander hoveniers is al dealer sinds de oprichting van Mobilane (ruim 15 jaar geleden). Omdat we niet in een verstedelijkt gebied werkzaam zijn, maken we vooral gebruik van de Mobilane Kant en Klaar Haag en MobiRoof. In verband met de zeewind maken we met name een keuze uit de Hedera soorten. Wij zijn heel erg tevreden over de producten, de leveringen en de service!

Hollander

Onze grootste uitdaging

Wij vinden de vergroening van afscheidingen erg belangrijk. dit in tegenstelling tot de houten en betonnen varianten. Ook daken bedekt met Sedum is beter voor afwatering, zicht en milieu. Daarom proberen wij deze duurzame producten bij onze klanten toe te passen.

Instant privacy

Wij hebben in 2015, 4 flats aan de onderkant rondom bekleed met Mobilane Kant en Klaar Hagen. Deze hagen stonden er ± 60 cm vandaan in verband met de balkons. De bewoners begonnen op een gegeven moment te klagen dat er verschillende onbedoelde activiteiten plaatsvonden tussen de muur en de hagen. We hebben toen toch maar besloten om de openingen voor onderhoud dicht te maken.

Reacties

In eerste instantie kijken veel mensen toch tegen het prijskaartje op. Als de klant echter het resultaat ziet, zijn ze toch zeer enthousiast. De moeite en de kosten zijn het vervolgens dubbel en dwars waard.

Wat we nog kwijt willen aan de andere mobilane dealers

Wij vinden Mobilane een zeer betrouwbare partner en hebben al jaren prettig contact met de diverse vertegenwoordigers. Indien er problemen zijn worden deze altijd opgelost.

 

Van Triest

Mobilane dealer aan het woord

Iedere Mobilane dealer heeft zijn eigen ervaringen. Zowel met klanten, als ook met onze producten. We leren van elkaar door deze ervaringen te delen. Mobilane vertaalt dit in het nieuwe initiatief: ‘Mobilane dealer aan het woord’. Iedere maand stellen we een Mobilane dealer een aantal vragen en zetten we zo zijn persoonlijke ervaringen op papier. Via onze website, sociale media en nieuwsbrief bereikt dit vervolgens de vakgenoten.

Bijdrage dealers

We danken Hollander Hoveniers hartelijk voor hun bijdrage deze maand aan Mobilane dealer aan het woord. Bent u dealer van Mobilane en wilt u graag in aanmerking komen voor deze rubriek? Breng dit dan onder de aandacht bij uw Mobilane accountmanager, Mark van Putten (nationaal), of Shari van Oostrom (internationaal) of stuur rechtstreeks een e-mail naar Marketing@mobilane.nl.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.