MENU
Bezoek Mobilane op het klimaat bestendige Plein

Samen werken aan een klimaat bestendige leefomgeving

Op 27 en 28 september 2017 presenteren Boot & Dart, Green to Colour en Mobilane zich gezamenlijk op De Dag van de Openbare Ruimte. De beurs richt zich op alle facetten in de openbare ruimte: van bestrating, landschapsarchitectuur & ontwerp, straatmeubilair, licht, spelen, ondergronds tot advies & beheer. Groen mag in dit rijtje niet ontbreken.

Het Klimaat bestendige plein

Klimaatbestendigheid en de rol van groen neemt een steeds belangrijkere plek in op de agenda van overheden, bedrijven en particulieren. Door de klimaatsverandering krijgen we steeds meer te maken met enorme pieken binnen een onregelmatig klimaat. Zo zijn de recente overstromingen in Houston hier een voorbeeld van. Daar waar groen steeds meer plaats maakt voor beton, ontstaan grote problemen met de afwatering.

Tijdens de beurs vindt u ons op het Klimaat Bestendige Plein. We lichten onze visie van de effecten van groen nader toe; groen verkoelt, zorgt voor een betere afvoer van water en gaat hittestress tegen. Daarnaast zijn er in het kader van ‘voorkomen is beter dan genezen’ allerlei groene toepassingen te zien om schadelijke invloeden van de mens op het milieu te beperken.

Wij nodigen u hierbij uit voor een bezoek aan het Klimaat Bestendige Plein, u vindt ons in hal 3, standnr. 3.4.02, 27 & 28 september 2017, 10 – 17 uur, Jaarbeurs Utrecht. ┬áKlik hier om te┬áregistreren voor gratis toegang.

De Dag van de Openbare Ruimte

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.