MENU
Bracknell

Bracknell start met WallPlanter

Big Bracknell

BracknellDe ‘Northern Retail Quarter’ (NRQ) project maakt deel uit van een vooruitstrevend masterplan voor de herstructurering van het centrum van Bracknell, gelegen ten westen van Londen, UK. Het doel van dit plan is de beleving van de bezoekers van het commerciële hart van de stad te upgraden en winkeliers te stimuleren om zich te vestigen in dit gebied.

Een groot deel van de bestaande gebouwen zijn reeds gesloopt en de bouw van een nieuwe state-of-the-art winkelcentrum inclusief appartementencomplex, diverse warenhuizen, grote en kleine winkelruimtes, een bioscoop, cafés, eetgelegenheden en voldoende parkeergelegenheid met meerdere verdiepingen is in volle gang.

Voor de aankleding van de gevel en directe omgeving van het winkelcentrum is er gekozen voor verschillende producten van Mobilane. In samenwerking met HederaScreens worden er een LivePanel van zo’n 200 m2, 1500 m2 WallPlanter en schermen er 125 Kant en Klaar Hagen met diverse afmetingen geïnstalleerd.

Huidige stand van zaken

Het LivePanel hangt op zijn plek en de Kant en Klaar hagen zijn geplaatst. Op dit moment wordt ook de 1500 m2 aan WallPlanter op zijn plek geïnstalleerd en begint het project goed vorm te krijgen.

WallPlanter

De Wallplanter bestaat uit speciaal ontwikkelde bakken met hagen die aan de gevel worden bevestigd. Het is een duurzaam systeem voor groene gevels, zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw. Behalve goed voor het milieu, door o.a. fijnstofbinding en isolatie, biedt de groene gevel een natuurlijk aanzicht.

#BuildingGreen

 

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.