MENU
Botanico

Botanico, dealer aan het woord mei 2017

Waarom zijn wij dealer?

Botanico is sinds 2013 dealer van Mobilane. De LivePictures 1 & 2 zaten dat jaar in de productie. Botanico zag toen der tijd direct de kracht van deze wandsystemen en dat zien we nog steeds! De LivePictures en LivePanels passen bij de wensen van onze klanten, bieden geluiddemping, nemen weinig ruimte in beslag en bevatten ook een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir. Door deze constructie is er dus geen stroom nodig en kunnen de LivePicture, LivePanel en de andere systemen ook mee met het maandelijkse onderhoud. Ideaal, want zo kunnen wij de klant volledig ontzorgen!

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Botanico is eigenlijk heel simpel. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen geniet van groen! Planten hebben namelijk niet alleen een decoratieve functie, maar doen als levend organisme ontzettend veel voor de omgeving. Denk aan: geluk, de meeste mensen voelen zich gelukkiger in een groene omgeving. Schone lucht: planten breken fijnstof af en maken onze zuurstof uit CO2. Gezondheid: door schone lucht en betere luchtvochtigheid nemen allergische reacties en ziekteverzuim af.

Botanico

Een leuke situatie die wij hebben meegemaakt!

Wij hebben onlangs een Mobilane LivePanel gerealiseerd in een restaurant in Den Haag. Dit bracht gelijk zo veel sfeer! Ook hebben wij een zorgcentrum in Amstelveen vergroend met LivePictures. De bewoners waren er ontzettend blij mee! De LivePicture was in dit geval ook erg praktisch gezien de beperkte ruimte die zij nodig heeft. Zo houden de bewoners meer ruimte over om bijvoorbeeld met hun rolstoelen de recreatiezaal en het restaurant te passeren.

Wat voor reacties krijgen wij van klanten?

So many clients, so many wishes! Onze klanten zijn altijd razend enthousiast zodra het product hangt of staat. Laatst waren de klanten zo enthousiast dat men aan beide kanten van de afdeling de systemen wilden, ‘het voelt nu echt alsof we in een park aan het werk zijn’, zeiden ze tegen elkaar. LivePicture is een echte aanvulling op iedere werkplek, restaurant, woning et cetera. Het straalt positiviteit uit en dát is precies waar Botanico het voor doet.

Wat willen wij kwijt aan andere Mobilane dealers?

Mobilane gaat mee met de tijd, ze zijn innovatief, hebben veel ervaring en brengen groen op een hele moderne wijze op de markt. De mooie en praktische producten passen overal en wij bevelen deze van harte aan!

Botanico

 

Van TriestMobilane dealer aan het woord

Iedere Mobilane dealer heeft zijn eigen ervaringen. Zowel met klanten, als ook met onze producten. We leren van elkaar door deze ervaringen te delen. Mobilane vertaalt dit in het nieuwe initiatief: ‘Mobilane dealer aan het woord’. Iedere maand stellen we een Mobilane dealer een aantal vragen en zetten we zo zijn persoonlijke ervaringen op papier. Via onze website, sociale media en nieuwsbrief bereikt dit vervolgens de vakgenoten.

Bijdrage dealers

We danken Botanico hartelijk voor hun bijdrage deze maand aan Mobilane dealer aan het woord. Bent u dealer van Mobilane en wilt u graag in aanmerking komen voor deze rubriek? Breng dit dan onder de aandacht bij uw Mobilane accountmanager, Mark van Putten (nationaal), of Shari van Oostrom (internationaal) of stuur rechtstreeks een e-mail naar Marketing@mobilane.nl.

 

 

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.