MENU
Beurzen Mobilane

Beurzentijd voor Mobilane!

We staan aan het begin van het nieuwe jaar. Dit betekent: tijd voor de beurzen. Om onze producten te presenteren en om met u in gesprek te gaan zijn we de komende tijd te vinden op drie verschillende beurzen:

  • De Groene Sector Vakbeurs. Deze beurs vindt plaats op tien, elf en twaalf januari in Hardenberg en wordt gezien als het kennis- en netwerkmoment van de groene branche in Nederland. We ontmoeten u graag in hal 1, standnummer 153. Ook zijn wij dit jaar te vinden in het nieuwe concept van de Groene Sector Vakbeurs: Het Groene Inspiratiepark.
  • IPM in Essen vindt van 24 tot en met 27 januari 2017 plaats en biedt met een ruimte van 105.000 vierkante meter oneindige inspiraties in groen. U vindt ons in hal 8, standnummer 08/8A33.
  • De Bouwbeurs vindt van 6 tot en met 10 februari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij zijn aanwezig in hal 9, stand A060 te vinden.
LivePanel in de Groene Inspiratiepark Op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

LivePanel Pack

De beurzen zijn een uitgesproken moment voor de introductie van Live Panel Pack. Deze nieuwe variant op het bestaande groene wand systeem is speciaal ontwikkeld voor kleinere wanden: LivePanel PACK 6×4. Met alle goede eigenschappen van het bestaande LivePanel systeem onderscheid deze alles-in-1 groene wand zich omdat deze werkt zonder elektriciteit, waterafsluiting, afvoer of irrigatie.  De watervoorziening gebeurt op eenvoudige wijze handmatig. Nieuwsgierig naar dit product? Kom een kijkje nemen op een van de beurzen, onze accountmanagers geven je graag een uitgebreide uitleg in de stand.

Ook aanwezig zijn op bovenstaande beurzen? Registreer uw gratis bezoek of koop uw kaarten via de onderstaande banners:

Mobilane ipm-essen-banner-80_8A33
Registreer je nu voor de Bouwbeurs 2017

 

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.