MENU
Beurzen

Beurzen 2017

Groene Sector Vakbeurs, IPM en de Bouwbeurs

Het beursseizoen is weer van start gegaan. Mobilane kon uiteraard niet achterblijven en was te vinden op drie grote beurzen, namelijk: De Groene Sector Vakbeurs, IPM en de Bouwbeurs. Een mooie reden om ons nieuwe product: LivePanel PACK te promoten. Deze alles-in-1 groene wand onderscheidt zich omdat deze werkt zonder elektriciteit, waterafsluiting, afvoer of irrigatie.  De watervoorziening gebeurt op eenvoudige wijze handmatig.

Groene Sector Vakbeurs

Met haar ruim 250 exposanten en 18.000 bezoekers, was de Groene Sector Vakbeurs weer een druk bezochte beurs. In de afgelopen 18 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Waar partijen als hoveniers, boomkwekers, beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening en tuin- en landschapsarchitecten elkaar ontmoeten. In een nieuw concept: ‘Het Groene Inspiratiepark’, werd Mobilane vertegenwoordigd met een grote LivePanel wand met een geïntegreerde waterval.

IPM in Essen

De IPM is een internationaal gerichte beurs, waar bezoekers uit heel Europa en zelfs daarbuiten (45 nationaliteiten) langskomen voor oneindige inspiraties in groen. Met 105.000 vierkante meter aan ruimte, kwam IPM daar zeker aan tegemoet. Al de 57.000 bezoekers kwamen niet voor niets. Met een aantal van 1577 exposanten en verschillende losse activiteiten, is een dag de tijd al bijna niet genoeg.

Beuzen. IPM Essen 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Bouwbeurs

Met 600 exposanten en ongeveer 75.000 bezoekers, waren de Jaarbeurshallen in Utrecht in het kader van de Bouwbeurs weer helemaal gevuld! Naast alle bouwgerelateerde stands, kon het verticale (Kant & klare) groen van Mobilane natuurlijk niet missen. Er hebben veel gesprekken plaatsgevonden met interessante partijen. Onderwerpen als duurzaamheid en biodiversiteit zijn tegenwoordig niet meer vrijblijvend gebleken en aannemers en architecten zijn op zoek naar organisaties die dit kunnen bewerkstelligen. De producten van Mobilane lenen zich hiervoor bij uitstek!

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.