MENU
Dealer aan het woord Nederveen Tuinen

Februari dealer aan het woord: Nederveen Tuinen

 Logo Nederveen TuinenWaarom is Nederveen Tuinen dealer van Mobilane?

De Kant & Klaar Hagen van Mobilane bieden de ideale oplossing voor de klanten van Nederveen Tuinen die een groene erfafscheiding willen in combinatie met directe privacy. De diversiteit in beplanting en de mogelijkheid om het product op maat te plaatsen, maakt dat er voor elke tuin en klant een mogelijkheid is om voorzien te worden van een Kant & Klaar Haag. Is er nog meer behoefte aan privacy en wil de klant het geluidsoverlast van buren of verkeer weren? Dan is NoiStop het product wat past in deze situatie. Naast Mobilane en wijzelf, zijn steeds meer mensen bezig met duurzaamheid. Er wordt bewust gekozen voor producten die bijdragen- of minder belastend zijn voor het milieu en ook langer meegaan. Sedum dakbedekking is voor veel klanten de ideale oplossing tussen een ‘ levend’ groen dak realiseren en het maken van een duurzame keuze.

De werkwijze van Mobilane en die van Nederveen Tuinen sluiten goed op elkaar aan. Daarnaast hanteert Mobilane ook nog eens een zeer transparante manier van werken, korte levertijden, duidelijke communicatie en oplossingsgericht meedenken wanneer dat nodig is. Mobilane is een innovatief bedrijf dat continue bezig is om haar producten en diensten te verbeteren op een duurzame manier. En dat is precies wat wij bij Nederveen Tuinen ook belangrijk vinden!

Noem een leuke situatie die jij als Mobilane dealer hebt meegemaakt

In onze nieuwe showroom in Lijnden hangt sinds enige tijd een LivePanel en een LivePicture. Deze twee groenmakers hebben een zeer hoog aaibaarheidsgehalte. Laatst was een klant de wand aan het bewonderen en ook haar handen konden het groen niet weerstaan. Met de overtuiging dat het nep was gingen haar handen in volle vaart door de planten heen. Toen ze zag dat een deel van de beplanting aan haar handen zat en de rest op de grond, gaf ze een harde gil. ‘Dat nep zo echt kan lijken’ was dan ook de slogan van de dag.

Wat voor reacties krijgen jullie terug van klanten?

De vele klanten die wij in de afgelopen jaren mochten voorzien van Kant & Klaar Hagen, MobiRoof, NoiStop en LivePanel zijn zeer tevreden. De tuin of het dak heeft direct een volwaardige uitstraling gekregen. In onze showtuin in Lijnden staan de Kant & Klaar Hagen van Mobilane opgesteld. Het is het eerste wat klanten zien en levert bijna altijd direct vragen op naar meer informatie. De LivePanel en LivePicture hangen bij ons in de showroom. Er is nog niemand vertrokken zonder dat wij gesproken hebben over dit levende groen aan de wand.

Wat zou je graag nog kwijt willen aan de andere Mobilane dealers?

Verwerk de Mobilane producten in je kantoor, showtuin of showroom en het verkoopt zich bijna vanzelf. Heb je weinig ruimte? Dan is de LivePanel of LivePicture de ideale manier om klanten zonder moeite enthousiast te krijgen over de producten en het gesprek met je klant aan te gaan over de mogelijkheden bij hen thuis of in de tuin.


Dealer aan het woord

Iedere Mobilane dealer heeft zijn eigen ervaringen. Zowel met klanten, als ook met onze producten. We leren van elkaar door deze ervaringen te delen. Mobilane vertaalt dit in het nieuwe initiatief: ‘Dealer aan het woord’. Iedere maand stellen we een Mobilane dealer een aantal vragen en zetten we zo zijn persoonlijke ervaringen op papier. Via onze website, sociale media en nieuwsbrief bereikt dit vervolgens de vakgenoten.

Bijdrage dealers

We danken Nederveen Tuinen hartelijk voor hun bijdrage deze maand aan Dealer aan het woord. Bent u dealer van Mobilane en wilt u graag in aanmerking komen voor deze rubriek? Breng dit dan onder de aandacht bij uw Mobilane accountmanager, Mark van Putten (regio Noord), Wil Dekker (regio Zuid) of Shari van Oostrom (Internationaal) of stuur een e-mail naar Marketing@mobilane.nl.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.