MENU
Green Tec

Argentinië sluit de rij

Nu ook Green Tec in Argentinië zich aangesloten heeft bij Mobilane, zijn de producten in elk continent van de aarde te koop. Om het product op de markt te brengen organiseerde Green Tec een beurs waar zij verschillende LivePictures ten toon stelden. LivePicture viel in de smaak en ontving daarnaast een regen van complimenten van de bezoekers. De agent in Argentinië na afloop van de beurs: ‘we are sure that the first container will disappear from our hands as soon as it touches Argentinean land!’

Green Tec

Green Tec heeft al een goede reputatie opgebouwd als het aankomt op verticaal groen, groene daken en allerlei soorten tuinen. De gerealiseerde projecten van hen zijn bewonderenswaardig en daar voegen we als Mobilane natuurlijk graag nog vele projecten aan toe!

Green Tec

Om de Argentijnen te verwelkomen als nieuw lid in de Mobilane familie, bezochten de commercieel directeur van Mobilane en de directeur van de Darthuizer Groep, de organisatie. Na de gastvrije verwelkoming door de Argentijnen, werd er getoost op een lange en vruchtbare samenwerking.

Mobilane B.V.

  • Broekweg 3, 3956 NELeersum
  • Postbus 2, 3956 ZR Leersum
  • +31(0)343 42 08 65
  • info@mobilane.nl

Blijf op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.